nokia-lumia-928-a-jeji-vynikajici-stabilizace-videa
Novinka Nokia Lumia 928 a její vynikající stabilizace videa

Nokia Lumia 928 a její vynikající stabilizace videa

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 5. 2013 10:00 14

Ačkoliv je oficiální představení Nokia Lumia 928 plánováno až na 14. května, již nyní se pyšní titulem smartphone s nejlepšími zobrazovacími prostředky a nejlepším fotoaparátem současné generace, což je vidět i z následujících videí.

Reklama

Ze sídla společnosti v Espoo jsme se konečně dočkali prezentačních fotografií, které odhalují vzhled telefonu a to především důležité zadní části, na níž je umístěn fotoaparát.

Nokia Lumia 928 a její vynikající stabilizace videa
i Zdroj: PCTuning.cz

Z těchto snímků je zřejmé, že zařízení bude disponovat PureView senzorem fotoaparátu, xenonovým blekem a optikou od společnosti Carl-Zeiss. Čelní strana je potom vyvedena z lesklého černého skleněného povrchu, na který jsme ale už u chytrých telefonů Nokia zvyklí. 

Čtěte více o chytrých telefonech a aplikacích na ně na svetaplikaci.tyden.cz.

Jako prezentaci kvality obrazu zveřejnila Nokia demo videa prezentující funkci stabilizace obrazu. Nokia Lumia 928 disponuje OIS funkcí stabilizace obrazu při focení a natáčení videa. Společnost představila tři 1080p videa, která jsou k vidění níže a na nichž je k vidění dobrá kvalitu zpracování videa u nové Nokie. 

 Poslední video porovnává nahrávání videa v 1080p rozlišení za pomoci Nokia Lumia v porovnání se Samsung Galaxy S III a iPhone 5.

;

 Zdroj: NextPowerUp

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama