Náročnější zařízení? Vsaďte na baterie Varta Longlife Power
i Zdroj: Varta/CZC
Novinka Náročnější zařízení? Vsaďte na baterie Varta Longlife Power

Náročnější zařízení? Vsaďte na baterie Varta Longlife Power

Komerční sdělení
11. 9. 2023 08:00

V době energeticky náročných přístrojů, jako jsou například fotoaparáty, přehrávače, hračky a jiné, potřebujeme baterie, které poskytují velmi silný výkon. Které to ale jsou?

Reklama

Klasické tužkové a mikrotužkové baterie představují snadno dostupný a hlavně spolehlivý zdroj energie, který lze sehnat celosvětově bez problémů. Ať jste v Praze nebo v Thajsku, tužkovou baterii seženete kdekoli a máte jistotu, že nezůstanete bez energie.

Samozřejmě vždy je důležitá správná volba baterie, která zajistí nejen dlouhý provoz zařízení, ale také přinese nemalou úsporu. Na první pohled výhodné, levné a většinou také „neznačkové“ baterie se jeví jako ideální volba. V praxi ale často vydrží zlomek toho co kvalitní baterie a také mohou způsobit škodu. Nekvalitní baterie mají totiž tendenci „vytéci“, což v lepším případě znamená čištění zařízení, v horším pak jeho často až nenávratné poškození.

Náročnější zařízení? Vsaďte na baterie Varta Longlife Power
i Zdroj: Varta

Kvalitní baterie jako základ

Právě proto se vyplatí vsadit na jistotu. Zvláště pokud je tato jistota navíc k dispozici ve výhodném balení. A přesně toto je příklad baterií VARTA Longlife Power. Tyto kvalitní alkalické baterie jsou nyní k dispozici ve výhodném balení 4+4. Je jedno, jestli potřebujete mikrotužkové (AAA) nebo tužkové baterie (AA), jelikož obě verze lze pořídit v této výhodné nabídce. Vysoká kvalita za dobrou cenu je správnou volbou a osm baterií dodá energii i těm náročnějším zařízením. Kvalitu garantuje i fakt, že VARTA baterie jsou vyráběny v Německu a mají spotřebu až 10 let od data výroby. VARTA Longlife Power jsou vhodné hlavně pro náročnější zařízení, jako jsou dálkově ovládané hračky, svítilny nebo např. nejrůznější náročné doplňky k počítačům. Své místo najdou i v méně náročném externím blesku.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama