msi-uvadi-na-trh-nove-barebone-pc-hetis-h81
Novinka MSI uvádí na trh nové barebone PC Hetis H81

MSI uvádí na trh nové barebone PC Hetis H81

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 2. 2014 08:00

MSI představilo své nové kompaktním mini PC s označením Hetis H81, které je založeno na založeno na základní desce s čipovou sadou Intel H81

Reklama

Skříň H81 má rozměry 330 × 94 × 320 mm, přičemž vnitřní objem šasi je 10 litrů. Samotná skříň je vyvedena v černé barvě, přičemž na čelním panelu pod pozicí pro mechaniku je umístěn stříbrný pás s průduchy pro odvětrávání PC. 

PC může být osazeno jedním ze čtveřice procesorů 4. generace Intel. K dostání budou varianty s procesory Pentium, Core i3, Core i5 a Core i7. Maximální TDP všech procesorů je 84 W. Kromě toho se dočkáme dvou slotů pro DDR3 operační paměti, přičemž PC bude možné zakoupit s RAM paměťmi o kapacitě až 16 GB. Úložný prostor je zajištěn pomocí jednoho 3,5palcového disku s kapacitou až 2 TB. K dispozici je také pozice pro instalaci optické mechaniky. 

MSI uvádí na trh nové barebone PC Hetis H81
i Zdroj: PCTuning.cz

O grafický výkon se stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics. Napájení je zajištěno pomocí 270wattového zdroje s certifikací 80 Plus. Hetis H81 dále nabídne dvojici rozšiřujících slotů PCI a dvojici slotů PCIe, do nichž lze namontovat grafické a rozšiřující karty plné výšky s poloviční délkou.

Konektivita zadního panelu zahrnuje čtveřici portů USB 2.0, jeden síťový port, dva COM porty, dva konektory PS/2, jedno eSATA rozhraní a v neposlední řadě trojici audio konektorů. Monitor či jiné zobrazovací zařízení lze připojit pomocí jednoho portu D-Sub (VGA), jednoho rozhraní DVI a portu HDMI. Čelní panel je potom vybaven dalšími dvěma porty USB 3.0, společně s výstupy pro připojení sluchátek.   

Na PC je také předinstalován operační systém Windows 8.1. O cenách se tisková zpráva nezmiňuje.

Zdroj: TZ MSI

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama