mp3-prehravac-transcend-mp710-pocita-kroky-i-spalene-kalorie
Novinka MP3 přehrávač Transcend MP710 počítá kroky i spálené kalorie

MP3 přehrávač Transcend MP710 počítá kroky i spálené kalorie

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 9. 2014 08:30 2

Transcend uvádí na trh nový MP3 přehrávač MP710, vybavený režimem fitness s počítadlem kroků založeném na G-senzoru. Zařízení tak pomáhá sledovat spalování kalorií při běhu za poslechu oblíbené hudby, nebo zvolených rozhlasových stanic. Transcend MP710 je tak ideálním doplňkem pro aktivní lidi, kteří rádi poslouchají hudbu i při sportu.

Reklama

Při využití četných možností přizpůsobování režimu fitness, může uživatel již před zahájením cvičení naprogramovat počet kalorií, které chce spálit nebo počet kroků a vzdálenost, kterou chce projít či uběhnout. Aplikace pak sleduje průběh aktivity a informuje uživatele o dosažení stanoveného cíle. Počítadlo kroků založené na akcelerometru (G-senzor) umožňuje také nastavení cílového množství kroků, kterých chce uživatel v dané sérii cvičení dosáhnout a aplikace ho pak v průběhu cvičení motivuje k překročení svých vlastních rekordů.

Transcend MP710 nabízí několik možností pro záznam zvuku o délce nahrávek až 28 hodin. Je vybaven diktafonem s možností nahrávání přes line-In vstup a funkcí plánovaného nahrávání z FM rádia. Funkce opakování A-B bude vhodná u výuky cizích jazyků nebo opětovného poslechu nahrávek z přednášek či obchodních jednání.

Praktická sluchátka přehrávače mají držáky ve tvaru háku, které umožňují pohodlné usazení sluchátek na uších a díky čemuž nebudou padat při intenzivním pohybu. Tyto držáky jsou odnímatelné a nejsou nutné při poslechu hudby v klidu při odpočinku nebo v autobusu na cestě do práce. Díky lehké konstrukci a malým rozměrům se přehrávač vejde do každé kapsy. Baterie zařízení umožňuje až 42 hodiny provozu a v paměti 8GB je možné uložit přibližně 2000 skladeb standardní délky. Přehrávač je vybaven barevným displejem TFT o úhlopříčce 2 palce.

Doporučená koncová cena přehrávače Transcend MP710 je 1 290 Kč s DPH.

MP3 přehrávač Transcend MP710 počítá kroky i spálené kalorie
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Transcend TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama