mobilni-telefon-s-retina-displejem-ktery-neni-od-apple
Novinka Mobilní telefon s Retina displejem, který není od Apple!

Mobilní telefon s Retina displejem, který není od Apple!

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

13. 6. 2012 12:00 15

Displeje s vysokou hustotou bodů na jediný palec se staly populární díky Applu. Adoptují ho proto i jiní výrobci - víme že ho prosazuje Intel, ale i menší výrobci...

Reklama

O mobilní telefon s Retina displejem se tentokrát zasadila čínská firma QIHOO 360, která se zabývá hlavně vývojem internetového prohlížeče 360 Secure Browser a antiviru 360 Safeguard. Diverzifikace ale přináší větší profit a tak se pánové z QIHOO jali vyvíjet telefon. Oficiální jméno jejich přicházejícího produktu ještě není známé, ale chairman společnosti Zhou HongYi ho nazývá jednoduše AK 47.

Mobilní telefon s Retina displejem, který není od Apple!
i Zdroj: PCTuning.cz

Ákáčko má 4,7" displej s rozlišením 1280 x 720, což je docíleno hustotou 326 bodů na palec. Uvnitř se nachází dvou-jádrový procesor s taktem 1,2 GHz (architektura Cortex-A9), GPU SGX 540 a jeden GB operační paměti. Fotky z předního 2 Mpix a zadního 5Mpix fotoaparátu budete moci ukládat do 4 GB interní paměti telefonu.

Telefon poběží na operačním systému Android 4.0, ovšem dokud bude nabitá jeho 1800mAh baterie. Tloušťka přístroje s dedikovaným hardwarem pro přehrávání HD videa je 9,5 mm. Doporučená cena? $274.
 

Nepřehlédněte:

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama