lumia-900-nejlepsi-model-nokie-s-wp-na-prvnim-videu
Novinka Lumia 900: nejlepší model Nokie s WP na prvním videu?

Lumia 900: nejlepší model Nokie s WP na prvním videu?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 12. 2011 14:30

Na záhadném videu se poprvé představuje zařízení, které je znatelně větší než dnes prodávaná Lumia 800. Připravovaná Lumia 900 si zřejmě ponechá identický design, zásadní změnou bude až větší displej.

Reklama

Microsoft nedávno oficiálně představil novou reklamu na svou službu Hotmail, která uživatelům radila, jak tohoto pošťáka používat snadno i na jejich Windows Phone 7 mobilních zařízeních.

A okamžitě se okolo ní strhla pořádná mela.

V minutovém klipu se totiž několikrát ukáže zařízení, které vzbuzuje dojem, že by se mohlo jednat o připravovanou Lumii 900. Vzhledem k jeho velikosti byste si ho snadno mohli splést s modelem Titan od HTC, ale jak si potom vysvětlit předinstalované aplikace finského výrobce?

Ve hře jsou dvě varianty. Ta první počítá s tím, že jde o již prodávanou Lumii 800 a klame nás pouze to, že herečka má velmi malé ruce. Tuto teorii alespoň trochu podporuje kovový rámeček ukrývající optiku fotoaparátu na zadní straně, charakteristický znak Lumie 800 a N9. Jenže toho se dočkáme i u některých nadcházejících modelů.

Další možností je, že herečka má naopak „běžnou velikost rukou“ a my na videu poprvé vidíme model Lumia 900, který - snad - přinese displej s úhlopříčkou 4,3 palce a novou verzi Windows Phone, konkrétně jeho nadcházející verzi Tango.

Nepřehlédněte:

Finská princezna Nokia Lumia 900 s Windows Phone 7 na první fotografii

Podle některých by si telefon mohl odbýt premiéru už v lednu na veletrhu CES v Las Vegas. Finský výrobce totiž plánuje masivní útok na americké trhy.

Zdroj: WMPoweruser

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama