Logitech Aurora Collection: Potřebují holky periferie na míru?
i Zdroj: PCTuning.cz
Herní příslušenství Recenze Logitech Aurora Collection: Potřebují holky periferie na míru?

Logitech Aurora Collection: Potřebují holky periferie na míru? | Kapitola 5

Michal Maňák

Michal Maňák

23. 8. 2022 08:00 4

Seznam kapitol

1. Logitech Aurora Collection 2. Klávesnice Logitech G715 3. Myš Logitech G705 4. Sluchátka Logitech G735 5. Závěr, zhodnocení

Holky neumí tankovat, holky hrajou jen The Sims, holky chtějí mít všechno růžové… A proto Logitech vyrábí řadu G Aurora Collection, která není růžová, dá se na ní hrát snad všechno s výjimkou leteckých simulátorů a na simíky by byla asi overkill. Tohle kombo se skládá z myši Logitech G705, klávesnice G715 a sluchátek G735, ale nejzajímavější na celé řadě je akcent na příslušenství. Dává to smysl?

Reklama

Řada Logitech Aurora Collection je svým způsobem průměrná. Ne špatná, ale ani dobrá. Zkrátka konstrukčně poctivá práce pro úzce vyhraněnou cílovku.

Duhové barvy nejsou náhodné. Ale má smysl dělat politická prohlášení skrz víceméně standardní hardware?
i Zdroj: PCTuning.cz
Duhové barvy nejsou náhodné. Ale má smysl dělat politická prohlášení skrz víceméně standardní hardware?

Pokud chcete vypadat při streamování cool, blikat sluchátky, střídat hlasy a pouštět k tomu zvukové efekty, sluchátka G735 vaše očekávání naplní. Nejsou určené audiofilům, nejsou to sluchátka, která vás odfiltrují od okolí.

V podobném duchu se dá zhodnotit i klávesnice s myší. Vydrží roky, můžete si hrát s podsvícením, makry a vše to vylepšit přesným snímáním dotyků. Jen jedna věc je na tomto kombu zapovězená: práce. Bez numerické klávesnice se těžko obejdete, myš zase poslouží jen na drobné klikání, ale celý den v ruce byste ji držet asi nechtěli.

Aurora Collection myslí víc na zábavu, efekt a design. Hráčkám se takové produkty na uších a na holčičím stole budou líbit víc než klasické černé robustní herní sety, a právě na to nejspíš Logitech při návrhu myslel. Politická agitka okolo je jen marketing.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama