libi-se-vam-ipad-ale-nemate-na-nej-kupte-si-teclast-tpad-p89
Apple Novinka Libí se vám iPad, ale nemáte na něj? Kupte si Teclast TPAD P89

Libí se vám iPad, ale nemáte na něj? Kupte si Teclast TPAD P89

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 10. 2013 10:00 6

Pokud jste fanoušci vzhledu iPad od Apple, ale není pro vás zkrátka to pravé a fandíte spíše Android OS, Čínský výrobce Teclast přichází s něčím, co by mohlo ukojit vaše potřeby. 

Reklama

IPad se snaží kopírovat spousta asijských výrobců, firmě Teclast se to ale povedlo skutečně elegantním způsobem. TPAD P89, jak byl nový tablet nazván, je poměrně věrný klon a zároveň alternativa k iPad Mini, který neoslní pouze vzhledem ale i výkonem. 

Libí se vám iPad, ale nemáte na něj? Kupte si Teclast TPAD P89
i Zdroj: PCTuning.cz

TPAD P89 je totiž vybaven 7,9 palcovým IPS displejem s rozlišením 1024 × 768 pixelů. Tablet je založen na procesoru Intel Z2580 a je vybaven 1 GB RAM pamětí. Na zařízení nalezneme také dva fotoaparáty. Čelní webkamera nabídne rozlišení 2 Mpx, zatímco zadní fotoaparát je 5-megapixelový. K dispozici budou dvě kapacitní varianty a to 16 a 32 GB. Zatím není známo, jakým konkrétním operačním systémem bude tablet vybaven, ale rozhodně se bude jednat o Android. 

Výrobce zatím nezveřejnil informace o cenách, ale jelikož se jedná o čínského výrobce, lze očekávat, že cena bude výrazně nižší než u iPad Mini. Na pulty obchodů by se měl tablet dostat již brzy, protože výrobce již zahájil sériovou výrobu. Zda bude tento zajímavý počin k dostání i v Evropě zatím není jasné. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama