lian-li-predstavuje-pc-b25f
Novinka Lian-Li představuje PC-B25F

Lian-Li představuje PC-B25F

Michal Částka

Michal Částka

27. 8. 2009 00:00

Lian-li představuje nový typ midi-toweru PC-B25F

Reklama

Lian-Li vyvíjí neustále nové a lepší typy PC skříní a tahle s označením PC-B25F bude určitě dalším povedeným kusem "železa". Rozměry této hliníkové krásky jsou 210 x 495 x 490 mm. Na první pohled má tři 5.25" pozice pro mechaniky nebo diskové rámečky. Najdete tu jednu venkovní 3.5" pozici, např. pro čtečky pamětových karet nebo regulátory ventilátorů - snad už dnes nikdo nepoužívá zastaralé FDD mechaniky.

Lian-Li představuje PC-B25F
i Zdroj: PCTuning.cz

V předu jsou umístěné dva USB porty a audio konektory a mám pocit, že i eSATA. Celá case využívá koncepce, kde je zdroj umístený ve spodní části a nasává vzduch ze dna skříně. To má výhodu, že si zdroj nasává čerstvý vzduch z okolí, ale zároveň je značně zatížen prachem. PC-B25F je navržena tak, aby byla dobře použítelná i pro vodní chlazení s vstupnímí / výstupními otvory na hadice.

Lian-Li představuje PC-B25F
i Zdroj: PCTuning.cz

O ochlazování všech kompentů se stará několik ventilátorů. Dva s velikostí 120mm jsou umístěné v předku skříně, kde nasávají čerstvý vzduch a zároveň ochlazují pevné disky. Jeden o průměru 120mm je umístěný vzadu vedle I/O shieldu základní desky a pak poslední o velikosti 140mm na stropu.

Lian-Li představuje PC-B25F
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle společnosti Lian-li se začne nový PC-B25F prodávat koncem září a to za cenu $190 = cca 3400Kč. U nás bych to viděl kolem cca 4500-5000Kč.

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama