lg-chysta-na-veletrhu-ces-2015-predstavit-novou-radu-televizoru-s-webos-2-0
Novinka LG chystá na veletrhu CES 2015 představit novou řadu televizorů s WebOS 2.0

LG chystá na veletrhu CES 2015 představit novou řadu televizorů s WebOS 2.0

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 12. 2014 12:15

Společnost LG potvrdila, že chce na veletrhu CES 2015, který proběhne začátkem příštího měsíce, představit svoji novou řadu chytrých televizorů. 

Reklama

Nová řada by měla kromě změny vzhledu přijít také s novou verzí operačního systému WebOS. WebOS 2.0 by měl přinést vylepšené uživatelské rozhraní, ale také, což je zásadnější, vyšší výkon zajišťující lepší plynulost ovládání televizoru. LG prohlašuje, že nabootování operačního systému by mělo být oproti předchozí verzi WebOS až o 60 % rychlejší. Spouštění aplikací jako je třeba YouTube by potom mělo probíhat až o 70 % rychleji. 

LG chystá na veletrhu CES 2015 představit novou řadu televizorů s WebOS 2.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Budoucí majitelé televizorů chystané řady budou moci využít také novou funkci nazvanou "My Channels", která by jim měla umožnit rychle přistupovat k oblíbeným kanálům přímo z úvodního spouštěcího panelu. Podobně jako LG se se svojí novou řadu chytrých televizorů chystá na veletrhu pochlubit také firma Samsung, což je prakticky hlavní konkurence LG na trhu se Smart TV. Jeho chystané televizory by měly být založené na vlastním operačním systému Tizen. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama