lg-chce-na-veletrhu-ifa-2014-predstavit-svuj-prvni-zakriveny-ips-monitor
Novinka LG chce na veletrhu IFA 2014 představit svůj první zakřivený IPS monitor

LG chce na veletrhu IFA 2014 představit svůj první zakřivený IPS monitor

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 8. 2014 11:00 1

Společnost LG Elerctronics chystá na nadcházejícím veletrhu IFA 2014 představit svůj první širokoúhlý monitor vybavený prohnutým displejem.

Reklama

Bude se jednat o model 34UC97, který nabídne 34palcový displej s typem panelu IPS a poměrem stran 21:9. Monitor by měl být určen pro potřeby profesionální uživatelů, i jako monitor k přehrávání multimédií v domácnosti. Zakřivený displej monitoru nabídne také vysoké rozlišení a to konkrétně 3440 × 1440 pixelů. Jeho zajímavostí je také podpora připojení pomocí rozhraní Thunderbolt 2, které je 4× rychlejší než USB 3.0. Mnozí z nás jistě ocení také vestavěné 7W reproduktory MAXX Audio.

LG chce na veletrhu IFA 2014 představit svůj první zakřivený IPS monitor
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Kromě zakřiveného monitoru 34UC97 představí LG také 31palcový 4K monitor 31MU97, který je určen zejména jak pro domácí zábavu, tak pro profesionální práci s grafikou. Monitor má rozlišení 4096 × 2160 pixelů a nabídne tudíž více než 4× větší plochu než běžné Full HD monitory. Monitor je určen nejen k přehrávání videa, ale také profesionálům, kteří se živí editací videí. Na své si přijdou také grafici a to zejména díky tomu, že 31MU97 využívá displej LG IPS 4K, který zajišťuje ostrý obraz, široké pozorovací úhly a je schopen zobrazit 99% barevného spektra Adobe RGB.

Posledním přírůstkem z oblasti monitorů, který LG chystá na zmíněném veletrhu představit, je model LG 24GM77. Jedná se o monitoru určený zejména náročným hráčům. Dočkáme se tedy vysoké obnovovací frekvence 144 Hz a výborné doby odezvy kratší než 1 ms. Nebude chybět ani podpora technologie redukce blikání flicker-free a možnost přepnutí do LG Dynamc ACtion Sync (DAS) módu, který by měl výrazně snižovat vstupní zpoždění. Monitor umožňuje také vytvářet vlastní předvolby, které půjdou snadno spouštět stiskem tlačítka na monitoru.

Více se dozvíme na samotném veletrhu, který se koná od 5 do 10 září v německém Berlíně.

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama