joyride-atomic-a1-herni-zarizeni-pro-fajnsmekry
Novinka Joyride Atomic A1: Herní zařízení pro fajnšmekry

Joyride Atomic A1: Herní zařízení pro fajnšmekry

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

27. 8. 2010 17:00 7

Na dnešním trhu je k dispozici mnoho herních zařízení, která slibují extrémní zážitky z hraní her, případně jiné „vylepšení" pro hry jakým je třeba šíleně ublikaná diskotéka v podobě amBX, ale něco takového jako je Joyride Atomic Motion Simulator bylo do dnes na úrovni domácího kutilství a nebo extrémně drahé hračky. 

Reklama

Nyní se ovšem tento herní simulátor dostává na relativně přijatelnou cenu, pro hardcore nadšence automobilových simulátorů je to jistě již více než přijatelná cena. Nyní se na toto herní zařízení podíváme blíže.Nejsem velkým fanouškem technologií jako je 3D vision, ale jsem si jistý, že i já bych si užil hraní s takovým zařízením jakým je Joyride Atomic Motion Simulator. Tohle zajímavé herní zařízení je mnohem slibnější než jeho předchůdci.

Kromě simulace pohybu si můžete na tomto simulátoru nastavit téměř cokoliv, co vás napadne. A pokud máte nějaké peníze navíc, tak je možnost propojení několika těchto simulátorů a to bude jistě něco skvělého při hraní na LAN párty, ale nevím, kdo by se s tím chtěl tahat :-) váhu sice neznáme, ale už od pohledu soudím, že to nebude nejlehčí herní zařízení na trhu.

Joyride Atomic A1: Herní zařízení pro fajnšmekry
i Zdroj: PCTuning.cz

V současné době je pro tento herní ovladač k dispozici více než 60 her a další se připravují. Některé z podporovaných her jsou Burnout Paradise, Dirt 2, NFS Shift & Carbon, HAWX a pro virtuální truckery je tu hra Big Mutha Trucker. Joyride Atomic A1 je jistě skvělé herní zařízení, ale pokud o něm skutečně někdo z nás bude uvažovat, tak doporučuji najít a přečíst si nějaké recenze až budou dostupné, protože cena Joyride Atomic A1 je $6 600 amerických dolarů (cca 130 000 Kč) a to není úplně nejméně, ale každopádně je to příznivá cena za takové zařízení!

Před časem kolega Mirek Kočí uvedl něco podobného a na to se můžete podívat ZDE.

Zdroj: TechBob

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama