humble-weekly-bundle-udela-radost-fanouskum-netradicnich-indie-her
Novinka Humble Weekly Bundle udělá radost fanouškům netradičních indie her

Humble Weekly Bundle udělá radost fanouškům netradičních indie her

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 1. 2015 13:45

Týdenní nabídka Humble Bundle s podtitulem Eye Candy 2 přichází s několika zajímavými hrami od nezávislých vývojářských studií. Najdete mezi nimi tzv. exploration adventury, ale také klasičtější hry jako shoot 'em upy atd.

Reklama

Za cenu, kterou si určíte sami, je připravena trojice her Year Walk, Lovely Planet a The Blue Flamingo. Pokud v době nákupu her do balíčku investujete částku vyšší, nežli je průměrně vybraná částka na jednoho kupujícího (aktuálně 4,77 dolarů), navíc si zpřístupníte ještě tituly Dust: An Elysian Tail, MIND: Path to Thalamus a Eidolon.

Humble Weekly Bundle udělá radost fanouškům netradičních indie her
i Zdroj: PCTuning.cz

Při zaplacení pevné ceny 10 a více dolarů si pak zpřístupníte všechny výše zmíněné hry a titul FRACT OSC k tomu. Nabídka Humble Weekly Bundle byla tentokrát navíc obohacena možností stáhnout si Eye Candy 2 Free Art Pack zdarma, pouze výměnou za váš email. Políčko „přihlásit mě do rozesílání novinek“ lze před potvrzením emailu odškrtnout.

Část vybraných prostředků z Humble Weekly Bundle jde jako obvykle na charitu. Více informací o Humble Weekly Bundle najdete zde.

Zdroj: Humble Bundle 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama