huawei-mate-9-zna-datum-sve-premiery
Novinka Huawei Mate 9 zná datum své premiéry

Huawei Mate 9 zná datum své premiéry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 10. 2016 20:00

Spekulacím, kdy Huawei představí svůj nový top model, je konec. Společnost totiž rozeslala oficiální pozvánky na prezentaci v Mnichově. Konat se bude ve čtvrtek 3. listopadu. Na akci by měl být přítomen i samotný šéf čínského technologického gigantu, Richard Yu.

Reklama

V obrázku, který firma rozeslala do médií, lze spatřit pouze dvě čočky fotoaparátu. Ty by měly právě odkazovat na premiéru phabletu Mate 9, neboť u něj se s přítomností duálního fotoaparátu počítá.

Kromě něj by ve výbavě připravovaného smartphonu měl objevit také šestipalcový displej, výkonný procesor Kirin 960, USB-C konektor či skener otisků prstů.

Jak už jsme uvedli dříve, do prodeje se Mate 9 dostane rovnou ve třech variantách. Model se 4 GB operační paměti a 64GB úložištěm by měl přijít na 3 399 jüanů (zhruba 11 500 Kč), verze s totožnou RAM, ale dvojnásobným úložištěm (128 GB), má stát 3 899 jüanů (14 000 Kč) a nejvybavenější provedení se 6 GB RAM a 256GB interní pamětí si firma údajně bude cenit na 4 699 jüanů (16 900 Kč). Ceny jsou stanoveny pro čínský trh, v jiných regionech, a tedy i v ČR a na Slovensku, se zřejmě budou lišit (budou vyšší).

Zdroj: GSM Arena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama