huawei-mate-9-se-pochlubi-nadstandardni-vydrzi
Novinka Huawei Mate 9 se pochlubí nadstandardní výdrží

Huawei Mate 9 se pochlubí nadstandardní výdrží

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 10. 2016 20:30

Do představení phabletu Mate 9 zbývají už jen dny. Huawei svůj nový top model kompletně odhalí ve čtvrtek 3. listopadu. Z dostupných informací už víme, že bude mít špičkovou výbavu, ale také hodně vysokou cenu. Nyní firma láká na baterii s vysokou kapacitou, která by měla zajistit výjimečnou výdrž a přitom se velmi rychle dobíjet, za což bude vděčit technologii Smart Power 5.0.

Reklama

Mate 9 nebude žádný drobeček, má totiž mít téměř šetipalcový displej. Existovat budou dvě verze. Základní model s plochým displejem dostane Full HD rozlišení. Existovat ale bude i varianta Pro s po stranách zaobleným displejem, který bude mít QHD panel.

Smartphone bude pohánět osmijádrový procesor Kirin 960 spolupracující s 4 GB operační paměti a úložištěm s kapacitou 64 GB, 128 GB nebo 256 GB. Na trh se má dostat i verze s 6 GB RAM.

Novinka bude mít také dvojitý fotoaparát. Stejně jako model P9 dostane optiku vyvinutou společně s Leicou. Chybět nebude ani dvojitý blesk a pod čočkami fotoaparátu najdeme senzor otisků prstů.

Huawei Mate 9 má jít do prodeje 8. listopadu, na evropský trh se však údajně dostane pouze plochá varianta. Zakřivený model firma nabídne zákazníkům zpočátku pouze na domácím trhu v Číně.

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama