huawei-mate-9-prijde-s-plochym-i-zakrivenym-displejem
Novinka Huawei Mate 9 přijde s plochým i zakřiveným displejem

Huawei Mate 9 přijde s plochým i zakřiveným displejem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 10. 2016 17:00

Pokud patříte k příznivcům čínské značky Huawei, zakroužkujte si v kalendáři datum 3. listopadu. Právě tento den má firma představit chystaný phablet Mate 9. Po vzoru Samsungů S7 a S7 edge bude novinka existovat nejen v klasické variantě, ale rovněž ve verzi se zakřiveným displejem. Upozornil na to server GSM Arena.

Reklama

Klasická varianta Mate 9 s plochým Full displejem dostala údajně kódové označení Manhattan, zatímco zakřivený model je interně pojmenován jako Long Island a nabídnout má jemnější Quad HD rozlišení. V obou případech displej doroste do úhlopříčky 5,9palce.

Další výbava už má být pro obě provedení Huawei Mate 9 společná. Chybět v ní nemá osmijádrový procesor Kirin 960, 4000mAh akumulátor či duální fotoaparát s puncem značky Leica a rozlišením 20 Mpx (světelnost objektivů bude f/2.0).

Huawei Mate 9 bude oficiálně představen ve čtvrtek 3. listopadu a do prodeje zavítá o 5 dní později. Bohužel, vše zatím nasvědčuje tomu, že verze se zakřiveným displejem bude dostupná výhradně na čínském trhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama