htc-pripravuje-sensation-xe-smartphone-pro-audiofily
Novinka HTC připravuje Sensation XE: smartphone pro audiofily

HTC připravuje Sensation XE: smartphone pro audiofily

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 9. 2011 12:30 8

První hudební telefon nabídne sluchátka od firmy Beats by Dr.Dre a slibuje vysokou kvalitu zvuku.

Reklama

V České republice oblíbený výrobce mobilních telefonů – HTC, představil svůj nový smartphone Sensation XE. Oproti předchůdci, modelu Sensation, nabídne o 300 MHz rychleji taktovaný procesor. Nominální frekvence dvoujádrového SoC poskočila až na 1,5 GHz. Vylepšena byla i kapacita baterie (1730 mAh). Za velkou výhodu bychom mohli označit kovové tělo. Přístroj se díky tomu nebude kroutit v rukou.

Jde o vůbec první telefon, který vznikl ze spolupráce HTC a jedničky v oblasti audio doplňků, značky Beats by Dr. Dre. Součástí balení jsou proto sluchátka slibující vysokou kvalitu zvuku. Po jejich zapojení se v přístroji aktivuje zvukový profil Beats.

Uživatele jistě dále zaujme 4,3“ displej s jemným qHD rozlišením 540 × 960 obrazových bodů. Paměť RAM má kapacitu 768 MB, ta vnitřní 4 GB. V zadní části je umístěn systémový reproduktor a snímač s rozlišením 8 Mpx. Při focení v horších světelných podmínkách oceníte dvojité LED přisvícení.

Sensation XE je smartphone založený na platformě Google Android 2.3. Jeho prodej je plánován na říjen. Koncová cena zatím nebyla upřesněna.

HTC připravuje Sensation XE: smartphone pro audiofily
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama