hp-pomaha-organizaci-care-rozvijet-humanitarni-cinnost
Článek HP pomáhá organizaci CARE rozvíjet humanitární činnost

HP pomáhá organizaci CARE rozvíjet humanitární činnost

Komerční sdělení
22. 10. 2010 08:00

Spojení veřejnosti a odborníků HP z oblasti technologických služeb přináší prostředky na boj proti celosvětové bídě.

Reklama

Společnost HP představila nový program, který umožňuje uživatelům HP technologií společně s odborníky HP získávat finanční dary pro humanitární organizaci CARE, která se dlouhodobě věnuje boji proti celosvětové bídě a chudobě.

V rámci programu HP Technology Services Experts věnuje HP organizaci CARE částku 10 dolarů pokaždé, kdy dá některý z registrovaných návštěvníků na webu programu hlas svému oblíbenému HP odborníkovi technologických služeb. Návštěvníci mohou hlasovat až sedmkrát denně.

HP pomáhá organizaci CARE rozvíjet humanitární činnost
i Zdroj: PCTuning.cz

„HP přidává technologiím dotek lidskosti. Díky partnerství s organizací CARE má naše lokální činnost globální dopad,“ řekla Michelle Weiss, viceprezidentka marketingu divize HP Technology Services. „Náš nový program pomůže organizaci CARE rozvíjet humanitární práci při boji s bídou po celém světě.“

„HP jako důležitý a dlouhodobý partner organizace CARE přispívá k plnění našeho poslání poskytováním technologické odbornosti i štědrou podporou,“ řekla Radha Muthiah, viceprezidentka strategických partnerství a aliancí organizace CARE. „Oceňujeme odhodlání společnosti HP nápaditě a smysluplně spojovat veřejnost s prací CARE.“

Toto úsilí je součástí nového programu HP Technology Services, který má do služeb vnést ještě více lidskosti. Program prezentuje odbornost a know-how týmu HP – od pracovníků vývoje až po profesionály služeb – aby lidé mohli trávit méně času řešením problémů a více času produktivním rozvojem svého podnikání.

Více informací o programu HP Technology Services Experts je k dispozici na webových stránkách www.hp.com/go/TSvote.

  •  Program je dosud otevřen pouze obyvatelům Spojených států, pro zařazení do programu není vyžadován žádný nákup. Všechny prostředky daruje HP svépomocí. Podrobnosti viz oficiální pravidla programu.


O organizaci CARE Organizace CARE byla založena v roce 1945 a jako přední humanitární sdružení bojuje s celosvětovou bídou. CARE klade zvláštní důraz na práci s chudými ženami, protože ženy s patřičnými zdroji jsou schopny pomoci celým rodinám a komunitám uniknout z bídy. Ženy jsou v centru komunitní práce organizace CARE v 72 zemích světa zaměřené na lepší vzdělávání, péči o zdraví a ekonomické příležitosti. Další informace jsou k dispozici na webu www.care.org.

O společnosti HP HP neustále vytváří nové příležitosti pro uplatnění technologií, které významně ovlivňují jednotlivce, firmy i celou společnost. Jako největší technologická firma světa nabízí HP špičkové produkty zahrnující tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama