honor-7-dostane-update-na-android-6-0-marshmallow-velmi-brzy
Novinka Honor 7 dostane update na Android 6.0 Marshmallow velmi brzy

Honor 7 dostane update na Android 6.0 Marshmallow velmi brzy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 2. 2016 15:00

Majitelé chytrého telefonu Honor 7 by během následujících dvou týdnů měli obdržet aktualizaci na nový Android 6.0 Marshmallow. Výrobce o nadcházející softwarové aktualizaci informoval prostřednictvím svého evropského účtu na sociální službě Twitter.

Reklama

Update bude šířen jako OTA („Over The Air“ neboli vzduchem) ve vlnách, takže zatímco některá zařízení jej obdrží ihned, jiná si možná i několik týdnů počkají. Upřednostněni budou, jako již obvykle, majitelé nebrandovaných modelů. Mobily, které prodávají operátoři, přijdou na řadu s menším zpožděním.

Nový Android 6.0 kromě zvýšení výkonu a bezpečnosti přinese také několik zajímavých vychytávek, jako je například úsporný režim Doze, funkci Now on Tap nebo možnost použít vloženou microSD kartu místo původního interního úložiště.

Honor 7 je vlajkovou lodí mladé čínské značky Honor, která patří pod Huawei. Telefon dostal do vínku kovové tělo, výkonný procesor Kirin 935, 3 GB RAM a 5,2palcový IPS displej s rozlišením Full HD, tedy 1 920 × 1 080 pixelů.

Hlavní fotoaparát má vysoké rozlišení 20,7 Mpx a jeho čočku před poškozením chrání safírové sklíčko. Čelní kamerka pro selfie a videohovory je osmimegapixelová.

Zdroj: AA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama