havok-miri-na-android-dockame-se-tak-poradne-fyziky
Novinka Havok míří na Android, dočkáme se tak pořádné fyziky

Havok míří na Android, dočkáme se tak pořádné fyziky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 3. 2011 16:00 5

Minimem je operační systém Android 2.3 Gingerbread. Nejprve hry dorazí na telefon Xperia Play, později se ale dočkají i další modely.

Reklama
Havok míří na Android, dočkáme se tak pořádné fyziky
i Zdroj: PCTuning.cz

Kdo by neznal Havok – fyzikální engine, který zajišťuje fyziku ve stovkách herních titulů na PC ale i na konzolích (např. v Uncharted 2, Fallout New Vegas, Bioshock 2 a další). Ve hrách si tak můžete užívat pokročilou fyziku, reálnou animaci postav, šatů a interakci s prostředím či pokročilou AI.

Autoři Havoku minulý týden přišli s oznámením, že se chystají zaměřit i na platformu Android, takže započali distribuovat pokročilé vývojové nástroje. Pro uživatele to znamená jediné, a to, že se v budoucnu dočkají řady propracovaných her.

Několik titulů zavítá nejdříve na herní telefon Xperia Play, který je známý také jako Zeus Z1 nebo PlayStation Phone, později se rozšíří i na další telefony s Androidem 2.3 Gingerbread.

V přiloženém videu uvidíte a uslyšíte Marcuse Hansonna ze Sony Ericsson, jenž vás provede třemi ukázkami. Zaměřené jsou - jak jinak - na destrukci a animaci postav. Za zhlédnutí stojí zejména poslední ukázka…

Zdroj: gsmarena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama