harman-kardon-odstartoval-novou-radu-sluchatek-od-levnych-az-po-bezdratova
Novinka Harman-Kardon odstartoval novou řadu sluchátek. Od levných až po bezdrátová

Harman-Kardon odstartoval novou řadu sluchátek. Od levných až po bezdrátová

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

13. 6. 2012 06:00 1

Série obsahuje celkem 5 modelů, z nichž dva jsou klasické špunty do uší a tři pak velká sluchátka na uši. Některá jsou bezdrátová, jiná mají aktivní potlačení hluku. Jedno mají ale společné – kvalitní značku.

Reklama

Firma Harman-Kardon je známý výrobce kvalitní zvukové techniky – hlavně reproduktorů a sluchátek. Nyní tato společnost oznámila dostupnost nové řady sluchátek, která obsahuje celkem 5 modelů, které zahrnují jak špunty do uší, tak i velká sluchátka přes uši a bezdrátová i drátová sluchátka.

První modelem jsou špunty do uší s označením NI. Ty mají 9mm měniče a disponují vysoce dynamickým zvukem. Sluchátka jsou velice lehká a obsahují třítlačítkový ovladač s integrovaným mikrofonem. V balení najdete 3 velikosti špuntů a ochranné pouzdro. Cena je stanovena na $99,95 (2 500 Kč).

Dalším modelem jsou další špunty s označením AE. Ty mají zlepšenou izolaci hluku z okolí a jsou vyrobeny ze stříbrného hliníku pro zlepšení akustiky. Sluchátka mají také 9mm měniče upravené tak pro kovovou zvukovou komoru pro zlepšení zvuku a basů. I zde najdeme ovladač, náhradní špunty a pouzdro. Cena je $149,95 (3 700 Kč).

Harman-Kardon odstartoval novou řadu sluchátek. Od levných až po bezdrátová
i Zdroj: PCTuning.cz

Model CL

Model CL jsou už velká sluchátka na uši. Sluchátka mají obdélníkový tvar a jsou taktéž pokovené. Uvnitř najdeme 40mm měniče. Kabely jsou odnímatelné, takže je můžete při přenosu odpojit. Cena modelu CL je 199 dolarů (4 900 Kč).

BT jsou další sluchátka přes uši, která už jsou ale bezdrátová. Komunikují přes Bluetooth a mají integrovaný mikrofon pro zvednutí hovoru. Po stranách jsou tlačítka pro ovládání přehrávání hudby. Sluchátka jsou nabíjena pomocí USB kabelu, přes který je také můžete připojit drátově k počítači. Baterie vydrží až 12 hodin přehrávání hudby. Cena nám opět stoupá a dostáváme se na 249 dolarů (6 200 Kč).

Posledním modelem je NC, velká sluchátka na uši s aktivním potlačením okolního hluku. Tyto sluchátka obsahují digitální aktivní technologii pro potlačení hluku vyvinutou společností Harman pro nasazení ve vyšších třídách automobilů. Sluchátka se nabíjí přes USB. Baterie vydrží na 30 hodin. Cena je už 299 dolarů (7 400 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama