harman-kardon-gla-55-reproduktorovy-skvost
Novinka Harman Kardon GLA-55 - reproduktorový skvost

Harman Kardon GLA-55 - reproduktorový skvost

Vojtěch Lank

Vojtěch Lank

4. 12. 2009 10:00 13

Harman Kardon uvedl na trh další reproduktory se skleněnou ozvučnicí.

Reklama

Jste "audiofilem," který bez kvalitní reprodukce své oblíbené hudby na cestách dlouho nevydrží? Pak jsou nové reproduktory GLA-55 z dílen Harman Kardonu právě pro vás. Tato vysoce exkluzivní stereo repro soustava se honosí ozvučnicí z čirého tvrzeného skla. Skleněné reproduktory však nejsou prvním počinem této společnosti. Již dříve  Harman Kardon představil reprosoustavu s podobnou koncepcí. A proč je ona ozvučnice vyrobena právě ze skla? Nejedná se pouze o designový skvost, ale díky takto tvrdému a hustému materiálu by se mělo zamezit jakýmkoliv rezonancím a zkreslení zvuku.

Harman Kardon GLA-55 - reproduktorový skvost
i Zdroj: PCTuning.cz

Nově uvedený model skleněných reproduktorů je vybaven například Atlas AL a CMMD převodníky pro vysoké a přesné tóny, nebo až 2,5cm výchylkou hloubkového reproduktoru pro věrnou reprodukci basů. Díky počítačově optimalizované technologii pro úpravu zvuku COE (

Computer-Optimized Equalization

) vám reproduktory nabídnou bohatý zvuk z celého poslechového pásma v různých poslechových pozicích. Harman Kardon GLA-55 jsou samozřejmě kompatibilní se všemi zařízeními, která obsahují zvukový výstup standardu jack 3,5mm, tudíž nebude problém je připojit k notebooku, nebo MP3 přehrávači. I když při reprodukci "zmršeného" zvuku z MP3 to nejspíš nebude ono. Nové Harman Kardon GLA-55 jsou bezesporu těmi nejlepšími mobilními 2.0 reproduktory na trhu. Za tento skvost si ale nemálo zaplatíte. Reproduktory se ve Velké Británii začaly prodávat s cenovkou přes 22 000,-Kč.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama