hacknute-telefony-s-windows-phone-nepujde-aktualizovat
Novinka Hacknuté telefony s Windows Phone nepůjde aktualizovat

Hacknuté telefony s Windows Phone nepůjde aktualizovat

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

6. 5. 2011 12:00 12

Ti, kteří využili neoficiální cesty k updatu telefonu mají podle prvních informací smůlu a další aktualizace zatím nezískají.

Reklama

Inženýři Microsoftu oznámili, že pracují na řešení problému se kterým se spousta z uživatelů setkala při updatu jejich zařízení. Společnost vypustila aktualizaci s označením 7392, ve které opravuje zejména problémy spojené s podvodnými digitálnimi certifikáty třetích stran. Vypadá to však, že někteří uživatelé WP7 využili kvůli pomalé práci Microsoftu neoficiální nástroj pro aktualizace od Chrise Walshe.

Hacknuté telefony s Windows Phone nepůjde aktualizovat
i Zdroj: PCTuning.cz

Brandon Watson z Microsoftu na svém blogu potvrdil, že s neoficiálním mechanismem uživatelé nedosáhnou stejných výsledků. Podle jeho slov již inženýři softwarového giganta pracují na opravě chyby tak, aby se šlo vrátit k oficiální cestě updatů. Watson na svém blogu napsal: „S příchodem aktualizace 7392 pro Windows Phone tito lidé, kteří aktualizovali neoficiální cestou na 7390 zjistí, že jim nepůjde aktualizovat na 7392. Při oficiální aktualizaci je zde podmínka, že verze v telefonu je také získána oficiální cestou.

Ve vysvětlení testování nových aktualizací zmiňuje následující: „Zune je jediná cesta, jak aktualizovat operační systém v našich telefonech.“ Těm co nefunguje poslední update doporučuje reklamaci zařízení.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama