gta-iv-je-kladivo-na-majitele
Novinka GTA IV je kladivo na majitele

GTA IV je kladivo na majitele

Michal Kleman

Michal Kleman

4. 12. 2008 00:00 37

Kolega Obermaier nedávno uveřejnil zprávu o náročnosti velmi očekávaného pokračování série Grand Theft Auto. Pokud máte silnou “mašinu,” stále nemusíte mít vyhráno.

Reklama

Vlna bouří a demonstrací se strhla... ne přeháním, vlna nevole se strhla po vydání nového herního titulu pro PC, GTA IV. Natěšení majitelé vyrabovali své peněženky, aby nakonec dostali hru, která buď nefunguje, nebo funguje jen částečně. Novinka sice má být nejočekávanější novinkou roku 2008, ale možná měla být novinkou roku 2009 – je totiž plná bugů a chyb, na které si nyní uživatelé stěžují.

GTA IV je kladivo na majitele
i Zdroj: PCTuning.cz

Mnohým z nešťastných majitelů (a o krapet šťastnějších pirátů) se příběh o ruském mafiánovi nepovedl zprovoznit, jste-li jedním z nich, zde snad najdete řešení svého problému. Nejčastějšími chybami jsou RMN40 a MMA10, první vyřešíte instalací Microsoft .NET Frameworku 3.5, druhou odhlášením se z multiplayerové utility Rockstar Social Club. Další uživatelé měli problémy s zobrazováním (nebo spíše nezobrazováním) některých textur, to by měly vyřešit nové drivery grafických karet. Každopádně musíme uznat, že Rockstar měl hru nechat ještě chvíli na skladě...

Podle Guru 3D, nejčastější řešení problémů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama