ghost-recon-wildlands-dostane-verejnou-betu
Novinka Ghost Recon: Wildlands dostane veřejnou betu

Ghost Recon: Wildlands dostane veřejnou betu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 11. 2016 14:00 1

Pokud netrpělivě očekáváte taktickou akci Ghost Recon: Wildlands, máme pro vás dobrou zprávu. Ještě před vydáním finální hry se dočkáme otevřené bety. V rozhovoru pro server GameSpot to uvedl generální ředitel Ubisoftu Yves Guillemot.

Reklama

Vzhledem k tomu, že plná verze se v obchodech objeví 7. března, tak bychom se veřejné bety mohli dočkat během ledna/února. Ostatně tomu odpovídají i slova samotného Guillemota, který hovořil o následujícím čtvrtletí.

Tvůrci Wildlands slibují akci zasazenou do obrovského otevřeného světa, v němž bude možné hrát jako vlk samotář nebo až se třemi dalšími parťáky. Hra se pokousí odpovědět na otázku, jak by vypadala země ovládaná mexickým kartelem. Z Bolívie se totiž stane narkostát, ve kterém drogoví baroni spolupracují s vládou.

A jediný způsob, jak tuto nákazu zastavit přímo u zdroje, je smrtící tajná operace provedená s chirurgickou přesností. Ghosts, členové speciální elitní jednotky amerických ozbrojených sil, jsou proto vysláni do nepřátelského teritoria, aby zde způsobili chaos, destabilizovali a nakonec narušili spojenectví mezi kartelem a zkorumpovanou vládou.

Zdroj: Gamespot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama