genius-slimstar-t8020-bezdratova-klavesnice-s-touchpadem
Novinka Genius Slimstar T8020: Bezdrátová klávesnice s touchpadem

Genius Slimstar T8020: Bezdrátová klávesnice s touchpadem

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 4. 2013 06:00 1

Klávesnice má běžné rozměry, avšak numerický blok nahradil touchpad. Ten podporuje vícedotyková gesta, ale i režim numerické klávesnice. V režimu touchpadu vás ale stále budou otravovat čáry, číslice a znaky.

Reklama

Pokud jste zvyklí ovládat počítač touchpadem a chtěli byste vyměnit myš u stolního počítače za touchpad, můžete ušetřit místo s novou klávesnicí SlimStar T8020. Ta totiž kombinuje klasickou bezdrátovou klávesnici a běžný dotykový touchpad. Ten zároveň slouží také jako numerický blok. Touchpad podporuje také vícedotyková gesta a gesta systému Windows 8. Rozložení numerického bloku je nakresleno, nejedná se tedy o žádnou metodu OLED displeje či podsvícení.

Genius Slimstar T8020: Bezdrátová klávesnice s touchpadem
i Zdroj: PCTuning.cz

Genius SlimStar T8020 využívá 2,4GHz bezdrátovou technologií a pro příjem signálu je přítomen miniaturní přijímač. Vedle běžných a F kláves jsou zde také funkční kombinace a multimediální funkce, které se vyvolají stiskem klávesy Fn a druhého příslušného tlačítka. Klávesnice má rozměry 365 × 12.4 × 18 mm a váhu 289 gramů. O napájení se starají dvě AAA baterie.

Genius SlimStar T8020 je již na trhu za doporučenou koncovou cenu 824 Kč.

Zdroj: Genius

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama