genius-micro-traveler-9000r-prtava-bezdratova-mys-s-vestavenym-akumulatorem
Novinka Genius Micro Traveler 9000R: Prťavá bezdratová myš s vestavěnym akumulátorem

Genius Micro Traveler 9000R: Prťavá bezdratová myš s vestavěnym akumulátorem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 6. 2014 21:45

Nový model je určen všem uživatelům, kteří hledají elegantní a stylové provedení myši skvěle se hodící například k ultrabookům a kterou mohou mít stále sebou. Vyrábí se ve třech barevných provedeních a tak si vybere každý dle vlastního vkusu.

Reklama

Bezdrátová myš Micro Traveler 9000R pracuje na standardní frekvenci 2,4 GHz a komunikuje pomocí pico přijímače, který je možné při přenášení notebooku nechat zapojený v USB portu, nebo jej zasunout do myši, když si ji berete sebou. Myš pak spolu s přijímačem váží pouhých 38 gramů a tak uživateli nebude překážet, ani pokud si ji dá například do kapsy.

I přes opravdu miniaturní rozměry, které jsou 68 × 48 × 31mm, je myška vybavena optickým sensorem s vysokým rozlišením 1200 dpi a Li-pol baterií s kapacitou 240 mAh která na jedno nabití vydří až 4týdny. O nízké úrovni stavu baterie uživatele včas informuje dioda umístěná na hřbetu myši. Díky vestavěnému microUSB portu pak jednoduše myš připojíte kabelem do počítače, nebo USB nabíječky a dobijete.

Součástí balení je také miniaturní držák „Stick-N-Go“, který snadno přilepíte například na víko notebooku. Myš tak při přenášeni snadno přichytíte k notebooku a již se nestane, že by Vám myš upadla nebo jste nevěděli jak vše přenést na poradu.

Doporučená koncová cena novinky Micro Traveler 9000R je 340 Kč s DPH. Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Genius Micro Traveler 9000R: Prťavá bezdratová myš s vestavěnym akumulátorem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Genius

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama