geforce-gt-430-od-inno3d-nese-4-gb-pameti-past-na-mene-zkusene-uzivatele
Novinka GeForce GT 430 od Inno3D nese 4 GB paměti: past na méně zkušené uživatele

GeForce GT 430 od Inno3D nese 4 GB paměti: past na méně zkušené uživatele

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 12. 2011 11:45 20

Méně zkušení uživatelé se musí třást strachy, jelikož marketingová oddělení výrobců grafických karet jedou na plné obrátky. Ta mnohdy neví, jak své oběti nalákat do pasti a tak se čas od času na trh dostávají modely, nad kterými člověk musí kroutit hlavou.

Reklama

Výrobce Inno3D si na méně znalé uživatele připravil léčku v podobě GeForce GT 430, což je model patřící do segmentu levných grafických karet, kterou osadil rovnou 4 gigabajty videopaměti. Jenže jak víme, takto velká paměť grafice žádný výkon navíc nepřinese.

40nm jádro GF108 je postavené na architektuře Fermi a obsahuje 96 unifikovaných jednotek, dohromady má 585 milionů tranzistorů. S VRAM je spojeno pomocí 128bitového rozhraní.

Dle všeho pracuje na nominální frekvenci 700 MHz, paměťových čipy kmitají na 1333 MHz. Malá grafika je osazena drobným chladičem s jedním ventilátorem a třemi různými výstupy – Dsub, DVI a HDMI.

Přestože výrobce prezentuje tento model na svých stránkách jako dobrou volbu pro hráče, kteří si chtějí zahrát moderní hry v DX11, my víme, že vůbec nemluví pravdu a tušíme, že se na jeho šibalský plán několik méně zkušených jedinců určitě nachytá.

Nechtěli bychom být v jejich kůži, až si grafiku přinesou domů a zjistí, jak se věci skutečně mají. 

GeForce GT 430 od Inno3D nese 4 GB paměti: past na méně zkušené uživatele
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama