fractal-design-oznamil-pocitacovou-skrin-arc-midi-r2
Novinka Fractal Design oznámil počítačovou skříň Arc Midi R2

Fractal Design oznámil počítačovou skříň Arc Midi R2

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 1. 2013 06:00 4

Fractal Design se vždy držel jednoduchého vzhledu. Uvnitř ale může nastat doslova hurikán díky 7 ventilátorům. O chlazení třeba až 8 pevných disků se tady také bát nemusíte.

Reklama

Nová skříň Arc Midi R2 od firmy Fractal Design, je další kvalitní midi-tower skříní pro výkonné počítače. Z venku sice vypadá menší, zevnitř je ale velká. Skříň má rozměry 230 × 460 × 515 mm a váží 10,7 kilogramu. Je určena pro základní desky typu ATX a menší, stejně tak se sem vejdou grafické karty s maximální délkou 29 cm (případně až 43 cm, pokud se odejme koš na disky) a chladič s výškou 17 cm.

Fractal Design oznámil počítačovou skříň Arc Midi R2
i Zdroj: PCTuning.cz
Fractal Design oznámil počítačovou skříň Arc Midi R2
i Zdroj: PCTuning.cz

Pevné disky zde mají celkem osm 3,5” pozic, speciální dvě pozice mají SSD. Optické mechaniky zde mají také dvě 5,25” pozice. Chlazení může zajišťovat až 7 ventilátorů s průměrem 140 mm, v balení najdete 3 větráky Silents Series R2. Pokud se ptáte, kam je všechny dát, tak vězte, že horní strana je kompletně perforovaná a jsou zde 3 pozice, další dvě vpředu, jedna dole a vzadu.

Ovládací panel se nachází na vrchní přední hraně. Je zde dvojice portů USB 3.0, zvukový vstup/výstup, zapínací tlačítko s LED podsvícením, resetovací tlačítko a dioda aktivity disků. Umístěn je tu také regulátor až 3 ventilátorů.

Fractal Design Arc Midi R2 bude uvedena v březnu za cenu 2 800 Kč.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama