evga-pracuje-na-tabletu-tegra-note-7
Novinka EVGA pracuje na tabletu Tegra Note 7

EVGA pracuje na tabletu Tegra Note 7

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 9. 2013 15:00 1

Se 7-palcovými tablety se v současnosti opravdu roztrhl pytel, dokonce i společnost EVGA, výrobce grafických karet a PSU, přidá své želízko do ohně v podobě tabletu Tegra Note 7.

Reklama

Tablet bude disponovat zmíněným 7-palcovým displejem s rozlišením 1280×800 pixelů. Note 7 bude mít quad-core SoC Tegra 4 s CPU Cortex-A15 a GPU GeForce se 72 jádry. Procesoru bude sekundovat 1 GB RAM pamětí. EVGA Tegra Note 7 bude vybaven 5 Mpx fotoaparátem. K zařízení bude přiložen také stylus, který má podporu technologie NVIDIA DirectStylus. 

EVGA pracuje na tabletu Tegra Note 7
i Zdroj: PCTuning.cz

Tablet by měl mít výdrž baterie přes 10 hodin při přehrávání videa. S OTA (Over-the-air) aktualizacemi by měly být zajištěny poslední verze software od NVIDIA a aktualizace OS Android. Zatím není známo, jakou verzí Android bude tablet vybaven. 

EVGA pracuje na tabletu Tegra Note 7
i Zdroj: PCTuning.cz

Bohužel, zatím ani NVIDIA ani EVGA neodhalili přesné datum, kdy bude tablet k dostání, je ale pravděpodobné, že by měl být k dispozici v Severní Americe i Evropě. EVGA dále oznámila brzké zveřejnění dalších podrobností. Cena je již nyní pro americký trh stanovena na 199 amerických dolarů (3 789 Kč), přičemž cena pro evropský trh doposud zveřejněna nebyla.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama