ereader-samsung-e6-bude-ziskavat-obsah-od-barnes-noble
Novinka eReader Samsung E6 bude získávat obsah od Barnes & Noble

eReader Samsung E6 bude získávat obsah od Barnes & Noble

Michal Mitrega

Michal Mitrega

11. 3. 2010 08:00

Samsung bude své eReadery prodávat ve dvou verzích - klasické a s vysunovacím ovládacím panelem (E6). Místo Google Books se ale na spolupráci dohodnul s obřím knihkupectvím Barnes & Noble.

Reklama

Samsung se chlubí především svým EMR stylusem postaveným na technologii elektromagnetické rezonance. Pero tak můžete používat k psaní do eReaderu stejně tak jako do klasického zápisníku (že by konkurence Microsoftu?). Tuto funci budou používat především aplikace journal (zápisníček), memo pad (nástěnka) a schedular (kalendář). Nová EmoLink technologie navíc umožní jednoduše vyměnit jakékoliv informace mezi zařízeními.

eReader Samsung E6 bude získávat obsah od Barnes & Noble
i Zdroj: PCTuning.cz


Ten napravo je E6

6-palcový E-Ink displej o rozlišení 600 x 800 zvládne omezenou škálu barev, pouze 8 odstínů šedé. To ale znamená jak nižší cenu, tak i vyšší výdrž na baterie. Samsung E6 podporuje text ve formátech ePub, PDF, TXT, obrázky BMP a JPG a samozřejmě také MP3 soubory.

eReader Samsung E6 bude získávat obsah od Barnes & Noble
i Zdroj: PCTuning.cz

Samsung E6 má dva reproduktory, které se hodí pokud budete používat text-to-speech - funkci, která převede text na mluvené slovo. Nechybí ani Bluetooth 2.0 a WiFi 802.11 b/g konektivita. Zařízení má v základu 2GB paměti, která se dá rozšířit pomocí MicroSD karet (až o 16GB). Dokonce známe i cenu Samsungu E6. 400 dolarů už je slušná pálka, ale množství užitečných funkcí by si mělo najít své zákazníky.
 

Model Samsung E10 přijde o něco později, za to s 10-palcovým displejem a ještě vyšší cenou (700 dolarů).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama