enermax-zacne-vyrabet-procesorove-chladice
Novinka Enermax začne vyrábět procesorové chladiče

Enermax začne vyrábět procesorové chladiče

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

18. 2. 2011 12:00 2

Společnost je známá spíše jako výrobce napájecích zdrojů a počítačových skříní, nyní však oznámila vstup na trh s CPU chladiči. První modely představí již zanedlouho na veletrhu CeBIT.

Reklama

Enermax vyrábí PC ventilátory všech tvarů a velikostí nějaký ten pátek, nyní se pokusí využít veškeré své zkušenosti a aplikovat je na výrobu CPU chladičů. Rázem na trhu přibude silný hráč, který má nepochybně co nabídnout. Jeden z modelů si můžete prohlédnout na obrázku níže.

Enermax začne vyrábět procesorové chladiče
i Zdroj: PCTuning.cz

Zatím nepojmenovaný chladič byl „ukázán“ před oficiálním zahájením CeBITu, kde bude následně představeno šest různých modelů s a bez LED podsvícení. O chystaných produktech bylo zmíněno jen několik informací - využívají kombinaci technologie Enermaxu „Vortex Generator Flow air-stream technology“ a ventilátory řady Twister. Tuto kombinaci považuje výrobce za své eso v rukávu a podle jeho slov by se mělo jednat o dostupné, výkonné a tiché CPU chladiče. Pokud bude cena rozumně nastavena, má se konkurence čeho bát. Více infromací se dozvíme až s nadcházejícím veletrhem CeBIT. Ten bude probíhat od 1. do 5. března v německém  Hannoveru.

Naší recenzi zmiňovaných ventilátorů Twister od Enermaxu naleznete zde: Trojice 120mm ventilátorů značky Enermax v testu.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama