enermax-volcanus-a-eca3190-zhave-novinky
Novinka Enermax Volcanus a ECA3190 - žhavé novinky

Enermax Volcanus a ECA3190 - žhavé novinky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 2. 2010 15:00 3

Známý výrobce počítačových zdrojů, společnost Enermax představí na něměckém CeBITu nové počítačové skříně.

Reklama

Ostře sledovaný veletrh CeBit konající se v německém Hannoveru budí ještě před svým zahájením velký rozruch. Čas od času totiž s předstihem uniknou informace o chystaných produktech, které mají zažít svou chvilku slávy právě až na zmiňovaném veletrhu.

Enermax Volcanus a ECA3190 - žhavé novinky
i Zdroj: PCTuning.cz

Vrabci na střeše si začínají štěbetat, že se Enermax chystá zanedlouho představit dvě nové počítačové skříně - Volcanus a ECA3190. Obě jsou typu mid-tower a na jejich čele naleznete mimo I/O panelu s audio, USB a eSATA konektory také pět 5,25" pozic. Vpředu poté „sedí“ podsvětlený ventilátor Apollish Vegas, po stisknutí tlačítka na předním panelu si může uživatel vybrat ze sedmi světelných efektů/variací. Nápadně mi to připomíná „Hi-Fi přehravače“ známé z porevolučních dob, pamatujete si na ně ještě?

Enermax Volcanus a ECA3190 - žhavé novinky
i Zdroj: PCTuning.cz

Model Volcanus nabídne mimo černého základu také lemované čelo ve tvaru šlehajících plamenů (červena/černá). Pro ECA3190 naopak zvolil výrobce decentnější design, černý akryl dodává přednímu panelu vysoký lesk a může budit dojem luxusu. Vykoupeno to je ale viditelnými otisky.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama