eee-keyboard-zname-specifikace
Novinka EEE keyboard: známe specifikace

EEE keyboard: známe specifikace

Michal Kleman

Michal Kleman

14. 1. 2009 07:00 5

Před necelým týdnem jsme vás informovali o novém produktu společnosti Asus. Šlo o Home Theater PC integrovaný v klávesnici, nyní vám přínášíme přesné informace o použitém hardwaru.

Reklama

Asus EEE Keyboard, novinka nahrazující objemné počítače domácího kina a integrující celý počítač do klávesnice, běží na procesoru z dílen Intelu, konkrétně jde o jednojádrový Atom 230 s taktem 1,6GHz. Operační paměť má kapacitu 1GB. Kapacita úložného prostoru zůstala neznámá, stejně jako čipset, na kterém tento počítač funguje. Starý čipset s integrovaným grafickým jádrem je nepravděpodobný, už jen protože majitel domácího kina bude chtít přehrávat HD filmy, a to ani Atom, ani Intel GMA 950 nezvládne, stojím si tedy stále za teorií, že tento produkt bude používat čipset nVidia MCP79.

EEE keyboard: známe specifikace
i Zdroj: PCTuning.cz

Server Tech Connect Magazine přišel s další velice podstatnou informací, a to s časovým horizontem na vydání tohoto produktu. Produkt Asus EEE Keyboard by se měl na trhu objevit ve třetím kvartálu roku 2009, tedy mezi červencem a zářím, do té doby máme čas našetřit, osobně bych cenu odhadl přibližně na úroveň nejlevnějších z laptopů EEE, tedy okolo sedmi až osmi tisíc Korun českých a výš.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama