deska-pro-nehalem-levne
Novinka Deska pro Nehalem levně

Deska pro Nehalem levně

Michal Kleman

Michal Kleman

30. 1. 2009 00:00 11

O drahé platformě založené na procesorech Bloomfield Core i7 se pravděpodobně většině nadšenců jen zdá. Společnost MSI možná svým levným produktem některým z nich pomůže.

Reklama

Základní deska MSI X58 Pro je, jak již název napovídá, založena na severním můstku Intel X58. Patice LGA 1366 je určena pro procesory Core i7 jak jsem již zmínil, šest paměťových slotů dokáže pojmout až 24GB DDR3 pamětí s taktem až 1333MHz. Na desce jsou přítomny tři PCIe 2.0 x16 konektory, SLI zde pravděpodobně nezprovozníte, nVidia dává aprobaci jen nejdražším a nejlepším deskám a o čipu NF200 nepadla ani zmínka. Pokud tedy toužíte po multiGPU, zbývá vám pouze CrossFireX.

Deska pro Nehalem levně
i Zdroj: PCTuning.cz

Deska má integrovaný osmikanálový zvukový kodek RealtekHD, gigabitový ethrnet, sedm SATA 3,0Gbps portů a jeden eSATA na I/O panelu. Dále najdeme na této desce FireWire konektor, dvanáct USB portů a tři tlačítka - zapnutí, reset a smazání CMOS. Cena této desky by měla být necelých €190, tedy přibližně 5300Kč při součastném kurzu. Datum dostupnosti zatím není známé, ale velmi pravděpodobně bude deska na skladech již brzy.

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama