dalsi-herni-mys-od-roccat-ma-jmeno-lua
Novinka Další herní myš od Roccat má jméno Lua

Další herní myš od Roccat má jméno Lua

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

3. 6. 2012 06:00 7

Myš není nijak přeplácaná tlačítky, ale mohou ji používat jak praváci, tak i leváci. Většinu kupujících si pravděpodobně získá příznivou cenou.

Reklama

Německý výrobce herních periferií Roccat uvedl novou herní myš, která ale na rozdíl od jiných, má pouze běžná 3 tlačítka. Je tak určena pro ty, kteří nepotřebují desítky tlačítek a je tak předurčena spíše pro FPS hry, čili střílečky z pohledu první osoby. Lua, jak se nová myška jmenuje, má optický senzor Pro Optic R2, který má možnost nastavení sedmi rozlišení – 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750 a 2000 DPI. Každý si tak může nastavit potřebnou senzitivitu. Pro změnu rozlišení senzoru se nemusí chodit do nastavení, ale slouží pro něj tlačítko na vrchu myši za prostředním kolečkem. Tím můžete vybírat ze všech hodnot DPI, nebo si vybrat jen určité přes dodávaný program.

Další herní myš od Roccat má jméno Lua
i Zdroj: PCTuning.cz
Další herní myš od Roccat má jméno Lua
i Zdroj: PCTuning.cz

Lua má velice přesné 2D skrolovací tlačítko, díky kterému mohou hráči rychle a bez chyb přepínat mezi zbraněmi aniž by vybrali nějakou jinou. Myš je určená jak pro praváky, tak i pro leváky. Její hrany jsou zkosené do tvaru V. Na zadku myši je pak znak firmy Roccat, který modře svítí. Stisky tlačítek obstarávají spínače Omron, které jsou známé svou kvalitou a používají se v kvalitních herních myších. Roccat Lua se začne prodávat po celém světě na přelomu července a srpnu za doporučenou cenu 780 Kč.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama