cinsky-smartphone-oukitel-k4000-odola-i-narazu-kladiva-na-jedno-nabiti-zvladne-az-7-dni
Novinka Čínský smartphone Oukitel K4000 odolá i nárazu kladiva, na jedno nabití zvládne až 7 dní

Čínský smartphone Oukitel K4000 odolá i nárazu kladiva, na jedno nabití zvládne až 7 dní

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

9. 9. 2015 12:30 4

Pokud by některá společnost v současné době chtěla vstoupit na trh se smartphony, bude to mít hodně těžké. Tento segment je už hodně přesycený, takže jedinou možnou strategií v takovém případě je nabídnout neokoukané řešení či možnosti. 

Reklama
Čínský smartphone Oukitel K4000 odolá i nárazu kladiva, na jedno nabití zvládne až 7 dní
i Zdroj: PCTuning.cz

Nově začínající čínská společnost Oukitel si toho je pravděpodobně moc dobře vědomá. Představila totiž smartphone K4000. Toto zařízení má výdrž na jedno nabití až 7 dní a díky pevné konstrukci ho jen tak nerozbijete a to ani pokud na telefon udeříte kladivem.

Vysokou odolnost smarpthonu demonstrovala Oukitel ve videu. V něm skutečně dojde k nárazu kladiva na displej telefonu a to dokonce opakovaně. Smartphone přitom v pohodě odolává a na konci testu vypadá jako nový.

Na tomto místě je třeba dodat, že smartphone při testu leží na pružné lepenkové krabici, která úder částečně ztlumí. I přesto se jedná o výkon, který si naši pozornost rozhodně zaslouží.

Další zajímavou věcí je 4000 mAh baterie, která podle výrobce udrží telefon v chodu až 7 dní při malém namáhání a až 3 dny při velké námaze.

Zbylá hardwarová výbava smartphonu Oukitel K4000 zatím není známa. Podle všeho bychom se však měli dočkat klasického vybavení odpovídajícího střední třídě.

Jak se vám tento čínský výrobek líbí?

Zdroj: Oukitel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama