chladic-zalman-cnps7x-led-aneb-kdyz-je-procesoru-horko
Novinka Chladič Zalman CNPS7X LED, aneb když je procesoru horko

Chladič Zalman CNPS7X LED, aneb když je procesoru horko

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 4. 2011 11:30 1

Jde o model věžové konstrukce s trojicí kompozitních heat-pipe, jehož konstrukci ofukuje 92mm větrák. V balení naleznete i teplovodivou pastu.

Reklama

Po Scythe vyrukoval se svým novým chladičem i další známý výrobce, a to jihokorejský Zalman. Ten do svého širokého portfolia produktů zařadil kousek CNPS7X LED, s nímž se prvně pochlubil už počátkem roku 2011.

Nepřehlédněte:

Scythe Susanoo: Když CPU chladič, tak pořádný a bez kompromisů!

Oproti řešení Scythe jde o „drobečka“. Jeho rozměry jsou 135 × 127 × 90 mm, hmotnost dosahuje příjemných 345 gramů. Jedná se o model věžové konstrukce, který využívá trojici 8mm kompozitních heat-pipe trubiček s technologií H.D.T. (Heatpipe Direct Touch) neboli přímým stykem heat-pipe s IHS procesoru.

Výrobce zmiňuje, že žebra, která jsou vyrobena z hliníku, mají tvar do V a vzduch nimi tlačí 92mm větrák s otáčkami mezi 1250 až 1950 ot./min. Pro efekt je ventilátor vybaven navíc i modrou LED diodou a jeho hlučnost by neměla přesáhnout 25 dBA. Chladič můžete použít v základních deskách s paticí LGA 775, 1155, 1156 a 1366 a AMD AM2+, AM3 a AM3+.

Podle výrobce bude součástí balení mimo chladiče a marketingových materiálů i teplovodivá pasta ZM-STG2. Cena je neznámá.

Chladič Zalman CNPS7X LED, aneb když je procesoru horko
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama