cherry-predstavilo-set-klavesnice-a-mysi-dw-3000
Novinka CHERRY představilo set klávesnice a myši DW 3000

CHERRY představilo set klávesnice a myši DW 3000

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

1. 12. 2013 08:00

Společnost CHERRY uvádí na trh cenově dostupnou sadu kvalitní klávesnice a myši s označením DW 3000.

Reklama

Obě zařízení lze snadno a ihned použít pomocí Plug & Play instalace pomocí nano USB přijímače. USB přijímač signálu je kompaktní a nepřekáží tak ani při připojení do notebooků či ultrabooků. Bezdrátová klávesnice a myš využívají k provozu 2,4 GHz pásmo. 

Klávesnice ze setu DW 3000 nabídne zajímavý design a především pohodlí, díky nízko-zdvihovým klávesám. Nízko-zdvihové klávesy zajistí také nízkou hlučnost při psaní či hraní na klávesnici. Jednotlivé klávesy jsou opatřeny laserem vytvořenými popisky, které jsou odolné proti opotřebení. Výrobce avizuje, že klávesy by měly vydržet až 10 milionů úhozů. Klávesnice i myš je vybavena indikátorem stavu baterie. 

CHERRY představilo set klávesnice a myši DW 3000
i Zdroj: PCTuning.cz

Na klávesnice nalezneme také čtyři funkční klávesy, kterými lze aktivovat kalkulačku, e-mailový klient, prohlížeč a uvést počítač do režimu spánku. Jinak má klávesnice standardní rozložení s užším Enterem a levým Shift a širším Backspace. 

CHERRY představilo set klávesnice a myši DW 3000
i Zdroj: PCTuning.cz

Komplet klávesnice a myši DW 3000 od CHERRY je již nyní k dispozici v černé barvě u některých partnerských prodejců za 34,90 €, což je asi 960 Kč.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama