bluetrack-k-notebooku
Novinka BlueTrack k notebooku

BlueTrack k notebooku

Michal Mitrega

Michal Mitrega

24. 5. 2009 00:00 1

V září Microsoft představil nový senzor, který by měl v mnohém překonat laserové myši. Komerční dostupnost ale odstartovala až mnohem později. Problémy ale snad byly zažehnány, čehož je důkazem i rozšíření řady BlueTrack myší o dva nové souměrné modely - Wireless Mobile Mouse 6000 a Wireless Mouse 5000.

Reklama
BlueTrack k notebooku
i Zdroj: PCTuning.cz


Wireless Mobile Mouse 6000

Obě myšky jsou bezdrátové a komunikují s PC pomocí 2,4GHz technologie. Wireless Mobile Mouse 6000 je určená pro uživatele notebooku se skvělým USB přijímačem, který přečnívá z portu jenom o 0,8cm. Myš se bude prodávat za cenu 50 dolarů. BlueTrack senzor bude samozřejmě velkým lákadlem pro uživatele notebooků, kteří budou mít možnost použít myšku na skoro jakémkoliv povrchu.

BlueTrack k notebooku
i Zdroj: PCTuning.cz


Wireless Mouse 5000

Bezdrátová mutace pro desktopy se jmenuje Wireless Mouse 5000 a slibuje větší komfort za nižší cenu 40 dolarů. Pokud hledáte kompletní řešení, tak pro vás Microsoft nachystal Wireless Desktop 3000 za 70 dolarů - myš Wireless Mouse 5000 a klávesnici Wireless Keyboard 3000. Klávesnice staví na jednoduchém designu, nízkém profilu, tichých klávesách a (údajně) pohodlné opěrce pro zápěstí.

BlueTrack k notebooku
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroje: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama