battlefield-hardline-predcila-destiny-bety-se-ucastnilo-6-milionu-hracu
Novinka Battlefield Hardline předčila Destiny, bety se účastnilo 6 milionů hráčů!

Battlefield Hardline předčila Destiny, bety se účastnilo 6 milionů hráčů!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

10. 2. 2015 07:00 6

Vypadá to, že se možná dočkáme nového prodejního trháku. Generální ředitel Visceral Games a výkonný producent Battlefield Hardline Steve Papoutsis se totiž na Twitteru nechal slyšet, že betatestování hry se zúčastnilo přes 5 milionů hráčů. O den později společnost EA tento údaj opravila na 6 milionů.

Reklama

Aby úspěch Battlefield Hardline lépe vynikl, musíme toto číslo s něčím porovnat. A co jiného by nám mohlo posloužit lépe, nežli betatestování Destiny, nejlépe prodávané hry v historii?

Battlefield Hardline předčila Destiny, bety se účastnilo 6 milionů hráčů!
i Zdroj: PCTuning.cz

Bety Destiny se zúčastnilo „jen“ 4,6 milionů hráčů. To je minimálně o 1,4 milionů hráčů méně, nežli bylo k vidění v betě Battlefield Hardline. Na obranu Destiny samozřejmě musím dodat, že tato hra byla znevýhodněna skutečností, že vyšla pouze pro konzole. I tak se však jedná o obrovský úspěch.

Zdali bude úspěch Battlefield Hardline pokračovat se dozvíme až 17. března, kdy je naplánováno vydání hry v US. 20. března bychom se jí pak měli dočkat i v Evropě. Hra kromě PC vychází také pro PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360. 

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama