ativ-one-7-prvni-all-in-one-pc-se-zakrivenym-displejem-od-samsungu
Novinka ATIV One 7: první all-in-one PC se zakřiveným displejem od Samsungu

ATIV One 7: první all-in-one PC se zakřiveným displejem od Samsungu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 1. 2015 11:45

Zakřivené, nebo chcete-li prohnuté displeje se pomalu ale jistě stávají běžnou záležitostí a jsou již k vidění u různých typů zařízení. Zakřivený displej se tak od monitorů a televizorů dostává třeba také na trh s tzv. all-in-one počítači. Důkazem toho je nový produkt od společnosti Samsung nazvaný ATIV One 7.

Reklama

Hlavní zvláštností nového AiO PC ATIV One 7 je samotný 27palcový zakřivený displej s nativním rozlišením 1920 × 1080 pixelů a pozorovacími úhly 178° v obou směrech. Vnitřní výbava je potom celkem všední. Uvnitř prvního AiO PC s prohnutým displejem značky Samsung totiž tepe blíže nespecifikovaný dvoujádrový procesor Intel Core i5 s grafickým čipem Intel HD Graphics 5500. 

ATIV One 7: první all-in-one PC se zakřiveným displejem od Samsungu
i Zdroj: PCTuning.cz

Procesoru sekunduje 8 GB operačních pamětí typu DDR3L, jejichž pracovní frekvence je 1600 MHz. Dostatečný úložný prostor zajišťuje 1TB pevný disk s rychlostí otáčení ploten 5400 RPM, na který výrobce předinstaloval 64bitovou verzi operačního systému Windows 8.1. Mezi další výbavou ATIV One 7 nalezneme také webovou kameru, která zvládne natáčet v rozlišení Full HD, dvojici 10W stereo reproduktorů a 3-in-1 čtečku paměťových karet. 

Pro připojení periferií a dalších zařízení potom mohou posloužit dva porty USB 3.0 a dva konektory USB 2.0. Vzhled AiO PC je poměrně tuctový. Hlavní designovou zvláštností je snad pouze tenký stříbrný stojan. 

ATIV One 7: první all-in-one PC se zakřiveným displejem od Samsungu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zařízení by se mělo na trhu objevit ještě v tomto čtvrtletí za cenu 1299 dolarů, což je přibližně 30 000 Kč. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama