at-computers-nabizi-prislusenstvi-pro-apple-od-znacky-iluv
Článek AT Computers nabízí příslušenství pro Apple od značky iLuv

AT Computers nabízí příslušenství pro Apple od značky iLuv

Komerční sdělení
7. 10. 2010 08:00

Společnost AT Computers získala do své distribuční sítě dalšího významného partnera.

Reklama

27. září 2010 spustil AT Computers v České republice a Slovensku prodej všech produktů značky iLuv, která dodává certifikovaná příslušenství pro Apple.

Kvalitu a plnou kompatibilitu všech příslušenství pro iPody, iPhony a iPady garantuje speciální certifikace přímo od společnosti Apple. AT Computers bude nabízet širokou škálu produktů – obaly, kryty, fólie, nabíječky, sady do aut, LCD přehrávače, dokovací stanice s audio výbavou, hifi systémy nebo sluchátka pro nejnovější generace Apple výrobků.

Společnost iLuv vyvinula řadu svých vlastních technologií, například jAura Soundcell pro maximální požitek při přehrávání hudby v iPod zařízeních, má patentovánu technologii BluePin rozšiřující možnosti Bluetooth. Její produkty získaly díky originálnímu a inovativnímu designu a vysoké kvalitě řadu významných ocenění. V současnosti je firma považována za lídra v oblasti kvality a inovací iPod příslušenství.

Produktovou manažerkou AT Computers pro produkty iLuv bude Monika Svobodová.


O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,0 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama