asus-e3-pro-gaming-v5-je-herni-deska-pro-serverove-procesory-xeon
Novinka Asus E3 Pro Gaming V5 je herní deska pro serverové procesory Xeon

Asus E3 Pro Gaming V5 je herní deska pro serverové procesory Xeon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 2. 2016 17:00 2

Asus představil základní desku E3 Pro Gaming V5 ve formátu ATX založenou na nejnovější čipové sadě Intel C232 Express. Vybavena je mnoha funkcemi pro hráče, včetně herních zvukových technologií SupremeFX a Sonic Radar II nebo herního řadiče Intel Gigabit Ethernet s technologiemi LANGuard a GameFirst, které umožňují plynulé online hraní.

Reklama

E3 Pro Gaming V5 nabízí PC hráčům možnost těžit z vysokého výkonu, stability a široké dostupnosti nejnovějších serverových procesorů Xeon E3-1200 v5 založených na 14nm architektuře „Skylake“ od společnosti Intel. Deska podporuje také vysokorychlostní paměťové moduly DDR4 přinášející nižší teploty a vyšší výkon.

Novinka z řady základních desek Pro Gaming disponuje samostatným konektorem pro připojení vodního čerpadla zajišťujícího účinné chlazení a nástrojem Fan Xpert 3 pro intuitivní ovládání ventilátorů. Nabízí také připojení prostřednictvím integrovaného portu USB 3.1 typu A, oboustranného portu USB 3.1 typu C druhé generace a rozhraní NVM Express (NVMe) M.2. Deska využívá technologii RAMCache sloužící ke zrychlení načítání her a vyznačuje se odolnými komponenty Gamer’s Guardian s dlouhou životností.

E3 Pro Gaming V5 je první základní deska od společnosti Asus určená pro běžné uživatele, která podporuje procesory Xeon E3-1200 v5. V Česku a na Slovensku se prodává za 4 300 Kč, resp. 165 euro s DPH.

Asus E3 Pro Gaming V5 je herní deska pro serverové procesory Xeon
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama