amd-nepodporilo-sysmark-2012-a-vystupilo-z-bapco
Novinka AMD nepodpořilo SYSmark 2012 a vystupilo z BAPCo

AMD nepodpořilo SYSmark 2012 a vystupilo z BAPCo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 6. 2011 13:30 3

Momentálně tak prý uvažuje o zřízení nového průmyslového konsorcia pro vytvoření otevřeného standardu.

Reklama

Advanced Micro Devices vydalo tiskovou zprávu, ve které vysvětluje, proč nebude podporovat schválení nové verze syntetického testu SYSmark 2012, který je určen k testování výkonu počítačů.

„Technologie se dále vyvíjí a zdokonalují. Zákazníci potřebují softwarové aplikace, které jim budou poskytovat užitečné a relevantní informace,“ tvrdí Nigel Dessau, viceprezident a marketingový ředitel AMD. „Naše společnost si myslí, že SYSmark 2012 tento cíl nesplňuje a proto nemůžeme podporovat jeho schválení a zůstat dále členem konsorcia BAPCo (Business Applications Performance Corporation).“

Firma se podle svých slov chce soustředit hlavně na programy, které budou poskytovat objektivní výsledky a budou transparentní pro zákazníky, kteří se na základě jejich výsledků rozhodují. Z tohoto důvodu prý uvažuje o zřízení nového průmyslového konsorcia pro vytvoření otevřeného standardu

Pokud chcete vědět podrobné informace týkající se metodiky měření a hodnocení výkonu benchmarkem SYSmark 2012, obraťte se na BAPCo, uvádí zpráva.

Další informace jsou dostupné také na blogu Nigela Dessaua. Zajímavé je, že nedlouho po oznámení AMD se svého členství zřekly i společnosti nVidia a VIA.

AMD nepodpořilo SYSmark 2012 a vystupilo z BAPCo
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama