aliens-vs-predator-videa-z-cele-serie
Novinka Aliens vs. Predator - Videa z celé série

Aliens vs. Predator - Videa z celé série

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 1. 2010 15:00 13

Zanedlouho vyjde třetí pokračování kultovní hororové řežby Aliens vs. Predator. V novince tak uvidíte průřez celou sérií.

Reklama

Pamatujete si ještě na původní akční řežbu Alien vs. Predátor z roku 1999 s geniální atmosférou, která ve hrách do té doby neměla obdoby? Dokončit první díl stálo člověka nemalé nervy a snad i návštěvu psychiatra. Jedním z hlavních taháků byla možnost hrát za tři různorodé charaktery. Zástupcem lidské rasy nebyl nikdo jiný než mariňák, hra za něj nabízela zřejmě nejděsivější atmosféru a zážitky. Pokud jste byly slabší povahy, mohli jste si vyzkoušet hraní za xenomorfního zabijáka. Akce to byla nadmíru rychlá a žádala si také jinou strategii. Využít jste mohli například lezení po stěnách, což vám dávalo nebývalou kreativitu v útocích na nebohé vojáky.

Posledním charakterem byl predátor, nemilosrdný lovec z kosmu, který v soubojích používal hlavně čepele a neviditelnost. Díky tomu jste mohli postupovat více strategicky, každopádně i přes jeho atributy a sofistikované technologie s nostalgií vzpomínám na hraní za mariňáka. V roce 2001 jsme se dočkali pokračování, které původní díl dotáhlo k dokonalosti a možná jste zaregistrovali, že se zanedlouho dočkáme nejnovějšího pokračování. Hra by měla být vůbec prvním pořádným DirectX 11 titulem a vzbuzuje nemalá očekávání. Teselace ve videích vypadá nadmíru dobře, pokud bude mít hra obdobnou atmosféru jako předchozí díly, bude technické provedení opravdovou třešničkou na dortu.

Podívejme se na přiložená videa:

>

Zdroj: YouTube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama