AGON by AOC Q27G2S/EU: QHD rozlišení, 165Hz frekvence a G-Sync
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka AGON by AOC Q27G2S/EU: QHD rozlišení, 165Hz frekvence a G-Sync

AGON by AOC Q27G2S/EU: QHD rozlišení, 165Hz frekvence a G-Sync

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 11. 2021 12:25

AOC představuje nový herní monitor s označením GAMING Q27G2S/EU. Pochlubit se může 10bitovým panelem s vysokým rozlišením i rychlou obnovovací frekvencí.

Reklama

Nový monitor AOC přichází s displejem úhlopříčky 27 palce a QHD rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů. Použitý IPS panel je zárukou širokých pozorovacích úhlů i velmi dobrého barevného podání. Díky obnovovací frekvenci 165 Hz (pomocí portu DisplayPort) si můžete užívat kvalitního hraní a za pomoci funkce MBR (Motion Blur Reduction) je doba odezvy jen 1 ms MPRT.

Q27G2S/EU navíc podporuje Adaptive-Sync a je kompatibilní s G-SYNC, takže snímková frekvence GPU může být přizpůsobena obnovovací frekvenci monitoru, čímž se eliminuje trhání a zadrhávání kvůli nesouladu snímků. Monitor má ergonomický stojan, který nabízí nastavení výšky, náklonu, natočení a stranové otáčení na výšku (pivot). Dva konektory HDMI a jeden DisplayPort umožňují k monitoru připojit více zdrojů, jako například stolní počítač, druhý stolní počítač, notebook nebo konzoli.

Nabídka OSD je přístupná pomocí dotykových tlačítek pod panelem nebo pomocí softwaru G-Menu. Mezi herní funkce patří Dial Point (překrytí nitkového kříže), Game Color (pro zvýšení/snížení saturace) a počítadlo snímkové frekvence. Navíc je zde technologie Flicker-free a také režim Low Blue.

AOC GAMING Q27G2S/EU je dostupný od listopadu za doporučenou cenu 9 019 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama