acer-vypousti-dalsi-naslaply-tablet
Novinka Acer vypouští další "našláplý" tablet

Acer vypouští další "našláplý" tablet

Michal Kleman

Michal Kleman

25. 10. 2009 20:19 4

 Po modelu Acer Timeline 1820P se na trh dostane "nadupanější" sourozenec s označením Acer Aspire 1420P.

Reklama

Nový tablet (tedy ve zkratce notebooku s otočitelnou dotykovou obrazovkou) Aceru dostanete rovnou s operačním systémem Microsoft Windows 7. Novinku najdete v několika variantách podle výbavy, kromě klasických položek si budete moci rozmyslet, zdali si pořídíte kvalitnější LCD s rozlišením 1366*768 pixelů, nebo ušetříte na LCD s rozlišením 1024*600 pixelů. Úhlopříčka panelu však bude stále 11,6". Další volitelná položka se samozřejmě týká zvoleného procesoru, na výběr bude mezi levnám Celeronem, nebo naopak dražším procesorem Core 2 Duo ULV, taktéž ze stáje Intelu.

Acer vypouští další "našláplý" tablet
i Zdroj: PCTuning.cz

S 8GB RAM vám operační systém jistě poběží plynule, s integrovanou grafickou kartou Intel GMA 4500MHD to však jistě na hry nebude. K uložení dat bude k dispozici 250GB nebo 320GB disk. Ve výbavě nebude chybět čtečka karet, gigabitový Ethernet, 802.11b/g/Draft-N WiFi a přiobjednat můžete také 3G modem a Bluetooth. Když už máte v tabletu multi-touch displej, nemůže přeci chybět tablet zvládající multi-touch gesta.

Pro internetové hovory jistě využijete webkameru a vzhledem k tomu, že integrovaná grafická karta Intelu by měla zvládat i HD videa, mohl by se hodit i HDMI výstup. Šestičlánková baterie má uživateli zajistit až osm hodin výdrže. Nový tablet bude dostupný pravděpodobně již příští měsíc, a to ve třech barvách: Diamantově černá, Safírově modrá a Rubínově červená.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama