Zapřáhněte do práce umělou inteligenci a vyhrajte SSD Samsung
i Zdroj: Bing/Dall-E
Článek Zapřáhněte do práce umělou inteligenci a vyhrajte SSD Samsung

Zapřáhněte do práce umělou inteligenci a vyhrajte SSD Samsung | Kapitola 2

Václav Vlček

Václav Vlček

15. 4. 2024 18:00 1

Seznam kapitol

1. Soutěž o Samsung SSD 2. Kreativitě se meze nekladou 3. Pravidla

Nechte za sebe pracovat AI a slízněte smetanu. Tedy vlastně nadupaný disk Samsung 990 EVO s parádní kapacitou 1 TB. Tam se vejde her!

Reklama

Tentokrát to není běžná soutěž s otázkami A/B/C, ale chceme od vás obrázek. Jeden jediný, ten nejlepší, nejzajímavější, nejnápaditější. Prostě top pohlednici. Musí na ní být SSD od Samsungu. A s SSD pro NVMe M.2, nikoliv pro rozhraní SATA. Je jasné, že AI si zadání přelouská podle svého, tak ji hlídejte. Ale mimo disku už je to kompletně na vás. Kreativitě se meze nekladou.

Takže lupněte nám do formuláře jeden obrázek, napište, v čem jste ho vytvořili, a hotovo. Na nás pak bude to nejtěžší, probrat se hromadou parádních výtvorů a vybrat ten nejlepší. Z nejlepších. A ten dostane terabajt prostoru od Samsungu.

Posílat můžete až do úterý 30. 4. 2024 23:59 CEST.

Posílejte pouze jednou, ten nejlepší, vícenásobné odpovědi jsou důvodem pro vyřazení ze soutěže (včetně případů, kdy jeden soutěžící opakovaně odpovídá pod různými e-mailovými adresami či „za ostatní“ příbuzné a známé). 

Abychom zachovali anonymitu soutěžících, nechceme znát žádné další údaje – vaše jméno, příjmení ani nic dalšího. Email v žádném případě nepředáváme partnerům soutěže ani je dále nevyužíváme a po ukončení soutěže jsou půl roku archivovány a následně smazány.

Kreativní AI soutěž o nadupané SSD Samsung

Formulář již nelze odeslat

Na tento formulář bylo možné odpovídat do 30. 4. 2024 23:59.

Tady vložte obrázek do soutěže.

Maximální velikost souboru je 5 MB

Jaký AI nástroj byl k vytvoření obrázku použitý?

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama