Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018

Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 9. 2018 03:00 18

Seznam kapitol

1. Life is Strange 2 2. FIFA 19 3. Forza Horizon 4 4. Assassin´s Creed Odyssey
5. Cod: Black Ops 4, Call of Cthulhu 6. Overkill´s The Walking Dead, Grip 7. Hitman 2, Fallout 76 8. Battlefield V, Artifact

Po nudné letní sezóně provázené horky k zalknutí nebývale rychle udeřil podzim, ať už co se týče nepříjemného lezavého počasí, nebo i z pohledu zvýšené vydavatelské a vývojářské aktivity a velkého počtu vydávaných her her. Abyste o nic nepřišli, přinášíme vám přehled těch nejlepších her s oficiálním datem vydání ještě letos na podzim.

Reklama

Tohle léto bylo z pohledu hráčů jedním z nejhorších období vůbec. Trápily nás extrémně vysoké teploty, při nichž člověk nemyslí na nic jiného než na koupání (pokud nemá doma klimatizaci), což bylo navíc podloženo velkým nedostatkem zajímavých nových her.

Když budu brát pouze dva prázdninové měsíce, z mého pohledu vůbec nejzábavnější byla budovatelská strategie Two Point Hospital. Jenže ta vyšla až na přelomu srpna a září, takže by se k prázdninovým hrám ani nemusela počítat. Vedle této strategie vyšlo i několik dalších poměrně zajímavých her, ale žádná z nich prostě nebyla úplná „bomba“.

Naštěstí teď vstupujeme do vůbec nejlepšího období roku. Valí se na nás pěkná řádka skvělých her, takže je na čase udělat si v nich přehled. Seznam toho nejlepšího, co byste rozhodně neměli vynechat, najdete na následujících řádkách.

Life is Strange 2

Nejočekávanější hry pro PC na podzim 2018
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokračování akční adventury Life is Strange sice má nové hrdiny, ale rysy původní hry bychom v ní měli najít zcela bez problémů. Středobodem tohoto dobrodružství je útěk dvou bratrů před policií, přičemž jeden z nich schovává své nadpřirozené schopnosti. Vedlejší linka však bude zaměřená i na mnohem obyčejnější věci, jako je třeba dospívání obou chlapců, nebo budování vztahu mezi nimi.

Life is Strange 2 je epizodická adventura, jejíž první díl vyjde už zítra. Ale ještě než se do hry pustíte, doporučuji vám zahrát si Awesome Adventure of Captain Spirit, což je jakýsi zdarma distribuovaný předskokan tohoto dobrodružství, který by vás měl na Life is Strange patřičně naladit.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama